Retourbeleid

Retourneren en ruilen bij Style by Jen

 

Wat zijn de voorwaarden van retourneren?

Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen, van de aankoop van één of meerdere artikelen af te zien (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen én passen zoals je ook in de winkel doet.

 

 

Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Style by Jen te laten weten. Gebruik hiervoor het bijgeleverde  ingevulde retourformulier. Retourneer deze samen met de niet-gewenste artikelen binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de bestelling. Als je de retourbon kwijt bent, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

 

Welke artikelen kan ik retourneren?

Je kunt een artikel alleen retourneren als:

 

het artikel compleet is;

het artikel in originele staat is (met aangehecht prijskaartje en in de originele verpakking).

Ongedragen en ongewassen!

Is het artikel door jou toedoen beschadigd en is er een waardevermindering opgetreden, dan zal Style by Jen jou hiervoor aansprakelijk stellen.

Een afgeprijsd artikel mag NIET geretourneerd worden.

Er zit GEEN garantie op knopen, ritsen, pailletten,borduursel, peelen en voering.

 

 

Hoe stuur ik een artikel retour?

Je kan het pakket naar ons terug sturen. Hoe gaat retourneren in zijn werk? Verpak de te retourneren artikelen in de originele verzendzak of een andere stevige verpakking en sluit  de ingevulde retourbon bij. Lever jouw retourpakket in bij een PostNL-Servicepunt en bewaar het afgiftebewijs (en eventueel de Track & Trace-code). Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Wanneer het retourpakket in een envelop of platte verpakking past, dan mag je dit per briefpost verzenden.

Retourkosten zijn voor uzelf.

 

 

Wanneer betaalt Style by Jen de geretourneerde artikelen terug?

Style by Jen betaalt uiterlijk binnen 14 dagen nadat jij hebt aangegeven van de aankoop af te zien, het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug. Wanneer Style by Jen de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen deze termijn, dan betaalt Style by Jen het aankoopbedrag terug op het moment dat de artikelen door Style by Jen zijn ontvangen.

 

 

Wat te doen bij een klacht over een bestelling?

Heb je jouw bestelling ontvangen, dan raden wij jou aan om de bestelde artikelen nauwkeurig te inspecteren. Je mag van Style by Jen een goed product verwachten. Hebben wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via e-mail. Vervolgens stuur je het beschadigde of onjuiste artikel retour. Schrijf op het bijgeleverde ingevulde retourformulier de aard van de klacht. Zo kunnen wij de klacht zo goed mogelijk in behandeling nemen.

 

Heb je een klacht na het dragen van een artikel, neem dan eerst contact met ons op. Onze garantieperiode duurt één maand.

 

 

Hoe kan ik een artikel omruilen voor een ander artikel?

Via onze webshop kun je een artikel niet direct omruilen. Wel kun je een mail sturen en kunnen we een gewenst artikel als nog opsturen.

 

Stuur jouw retourzending naar het volgende adres

Style by JEN

Genderenplein 1

2134DP

Hoofddorp

 

Ordernummer

Naam

E-mail

Te retourneren

  Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring

Velden met een * zijn verplicht!

 

VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!  info@stylebyJen.nl

 

 

Levering binnen 3 werkdagen!

Verzendkosten vanaf €75,00 gratis.

Volg ook onze Instagram

© 2018 - 2022 Style by Jen | sitemap | rss